Big Buzzard


Jag har nyligen köpt tillbaka Milo eftersom situationen i hemmet blev ohållbar.
Efter den lilla tid han varit här hos oss kan jag konstatera att han är en glad kille med mycket energi. Väldigt stort föremålsintresse och kampvilja. Han är drygt två år och tycker själv att han är störst och bäst. En tendens att ha svårt att koppla av, men jag tror att det blir bättre när han blivit mer hemmastadd. Har inte mycket erfarenhet av barn - än så länge. Våra barn gillar honom skarpt!
Det fungerar bra att ha honom lös med andra djur som katter, får och ankor.
Jag har stort hopp om att hitta ett bra hem för honom. Man måste vara hundvan och ligga steget före i handling och jag förutsätter att man tränar/tävlar någon slags hundsport där han kan få utlopp för sin energi och intelligens.
Kontakta mig vid seriöst intresse på mail eller mobil.

UPPDATERING!
Milo har nu varit hos oss i ca två veckor och kommit in i rutiner och vardagssysslor. Han är en toppenhund! Jättemysig och positiv. Leker fint med hundar och barn. Lyssnar och vill göra rätt. Har inga problem med att koppla av. Han vill väldigt gärna åka bil och traktor och allt annat som rör på sig. En liten röd flagga för att han gärna vill "äga" saker, och släpper inte, vad som helst som går att bära på. Det har avtagit lite efter hand tycker jag, han får inte den konfrontationen som han väntar sig och det verkar hjälpa.

MH är bokat till den 28:e maj på Sjöbo BK, så är man nyfiken på hur han fungerar är man välkommen att tittFödd: 140318
Kön: hane, kastrerad
Färg: röd, vit, tan

HD: A
ED: ua

Genomfört MH

Avlivad