• Nyheter

Årsmötet är avklarat och listorna över Årets aussie 2017 har avslöjats!
Vill gratulera till era fina placeringar. Kenneln representerar främst i Agility där Hanna och Zuki knep en 2:a plats - inte illa! - och Marion och Indi på 9:e plats. Men också i Rallylydnad där Mari och Lycka tog en 9:e plats och även placerat sig i Lydnad och Spår. GRATTIS! Hoppas ni är taggade för ett nytt tävlingsår!

Visa hela nyheten »

En summering över året är väl på sin plats. Det är inte alla resultat och bedrifter som syns svart på vitt och jag vill uppmärksamma alla er som jobbar med era hundar. Som exempel så har Hanna och Chip varit ute och tävlat, Christer och Merlin har spårat upp vilt tillsammans, Cody, Link och Cougar har också varit ute och tävlat med bra resultat och Grace har haft en kull valpar till.

Några har varit ute på tävlingsbanorna och skrapat ihop fina resultat...

Rizza och Tove - LP III
Lycka och Mari - LP II och uppflyttade till Lägre Spår
Coffie och Gunilla uppflyttade till Lydnad Klass III
Zuki och Hanna - LP I, AGHD II, AGD II, gk UHP
Indi och Marion - AGHD I och KORNING
Boss och Lena - RLD N
Chicka och Katrin - RLD F

Stort grattis och hoppas att ni alla passar på att skicka in era resultat till Årets Aussie 2016!

Ett gott nytt år vill jag önska alla WinsomePack'are med eller utan hund! 

Visa hela nyheten »

Det blev en liten men väldigt trevlig träff idag. Dagen bjöd på fint men lite blåsigt väder. Viltspåren som var utlagda var lite för svåra och hade nästan blåst bort. Helt nytt att följa blodspår så det blev en tuff utmaning för nybörjarna. Personspåret gick desto bättre. Där visade Zuki att hon hade koll på läget!
Lite värmande korv och kaffe och mycket hundprat. En bra dag!

Och sist men inte minst så får jag gratulera Hanna och Zuki till det prestigefyllda priset Årets WinsomePack'are! 

kennelns 10 i topp-lista 2016
(räknat efter antal utförda tävlingar) 

1. Alabama Angel - Hanna
2. Montana Madam - Mari L
3. Indiana Ivory - Marion + Huntin Hawk - Lena
4. Arizona Amber - Tove
5. Red Robin - Gunilla
6. Minnesota Maverick - Tolle
7. Colorado Cougar - Isadora + Lil Chickadee - Catrin
8. Rockin Raven - Hanna R

Visa hela nyheten »

Världens finaste Milo flyttade till sin nya familj igår. Lugnet spred sig här och allt blev nästan som vanligt. Vi kommer att sakna honom. En glad och rolig prick, men ändå skönt att han fått komma till ett hem på landet med andra djur och hundkompis. Det känns jättebra!

Visa hela nyheten »

I söndags var Ayla och jag i Lund och gjorde BPH (beteende- och personlighetsbeskrivning). Hon har ju gjort sitt MH tidigare och största anledningen till att vi nu gjorde detta var att jag ville kolla hur det egentligen var med skotträdslan. På MH:t tyckte beskrivaren att hon visade på känslighet, men det är inget vi märker av i vardagen och jag höll inte riktigt med. Men det som står, det står. Nu ville jag antingen bekräfta detta eller se en möjlighet att hon faktiskt inte bryr sig. Och mycket riktigt - så brydde hon sig inte. En 4 (max) i trygghet på skottmomentet. Så skönt!
I övrigt inte heller några överraskningar. Hon är lugn, ibland för lugn och är inte intresserad av kontakt med okända männinskor. Inga problem med underlag, tar sig igenom händelserna med lugn och kontroll och är helst hos matte.

På lördag är det Milos tur att göra sitt MH. Merlin kommer också att göra sitt och då har alla ur B-kullen blivit beskrivna. Det ska bli roligt och spännande att se hur de tar sig an uppgiften!

Visa hela nyheten »

Senaste nyheterna

Nyhetsarkiv

klart.se