• Nyheter

MH + BPH

I söndags var Ayla och jag i Lund och gjorde BPH (beteende- och personlighetsbeskrivning). Hon har ju gjort sitt MH tidigare och största anledningen till att vi nu gjorde detta var att jag ville kolla hur det egentligen var med skotträdslan. På MH:t tyckte beskrivaren att hon visade på känslighet, men det är inget vi märker av i vardagen och jag höll inte riktigt med. Men det som står, det står. Nu ville jag antingen bekräfta detta eller se en möjlighet att hon faktiskt inte bryr sig. Och mycket riktigt - så brydde hon sig inte. En 4 (max) i trygghet på skottmomentet. Så skönt!
I övrigt inte heller några överraskningar. Hon är lugn, ibland för lugn och är inte intresserad av kontakt med okända männinskor. Inga problem med underlag, tar sig igenom händelserna med lugn och kontroll och är helst hos matte.

På lördag är det Milos tur att göra sitt MH. Merlin kommer också att göra sitt och då har alla ur B-kullen blivit beskrivna. Det ska bli roligt och spännande att se hur de tar sig an uppgiften!

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Charlotte Dahl » Gott nytt år:  ”Gott Nytt År till er alla!! Här har Merlin varit hos veterinären för sin klo, ig..”

  • Camilla Ryttare » Omställning:  ”Vilket sammanträffande !! Min man kom hem från jobbet igår å sa att han varit ho..”

  • Charlotte Dahl » Redan dags...:  ”Hej! Vill berätta att just True Starling, alias Merlin, är i full rulle här hemm..”

  • Elisabeth Knutsmark » Efter mycket väntan...:  ”Lovely!! Hoppas att dagarna framöver kommer att bli bra och mysiga trots kylan. ..”

  • Liz » Königswinter:  ” Vad spännande :). Vilken snygging och trevlig hane ni har valt :) Lycka till me..”

Senaste nyheterna