• Nyheter

Kennelträff

Vi har haft huset fullt med hundar i helgen! Härligt när alla kommer överens och kan busa någorlunda fritt med tanke på alla stora egon som ska få plats ;)
Efter några återbud så fick jag i alla fall titta och känna på Cody, Fargo, Indi, Chip, Merlin, Boss och ett par bonushundar. Bella verkade också gilla att ha alla här.
På lördagen blev det mycket prat och fika och de som ville lade spår i stubben. Svårt men roligt! Några tränade vallning på bagglammen som var ganska samarbetsvilliga. Såg fint ut för Cody och Helena som tränat en del innan. Indi hittade sin egen stil att flytta på fåren genom att buffa dem i baken med nosen, hihi, sötis. Och Chip var lugn och visade upp fin djurkänsla. Det kommer att gå bra! Boss och Merlin skulle behövt lite fler tillfällen innan poletten ramlar ner, men intresset finns absolut om man vill jobba på det! 
Sen hade vi femkamp med apportera föremål, bära hund, dra pulka, klättra på stege, och hitta leverpastejen. Alla kämpade tappert och det slutade med utslagstävling i uppletande mellan Marion och Indi, och Mari och Fargo, som också tog hem det åtråvärda priset!!! Årets WinsomePack'are!
På söndagen var Mari och jag på Skurups Brukshundklubb som höll officiell utställning för bruksraser med domare Roland Fors. Hans första bedömning för rasen. Fargo fick VG med helt ok kritik och vann bruksklassen ;) Bella fick Excellent och vann sin klass med två hundar =)

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Charlotte Dahl » Gott nytt år:  ”Gott Nytt År till er alla!! Här har Merlin varit hos veterinären för sin klo, ig..”

  • Camilla Ryttare » Omställning:  ”Vilket sammanträffande !! Min man kom hem från jobbet igår å sa att han varit ho..”

  • Charlotte Dahl » Redan dags...:  ”Hej! Vill berätta att just True Starling, alias Merlin, är i full rulle här hemm..”

  • Elisabeth Knutsmark » Efter mycket väntan...:  ”Lovely!! Hoppas att dagarna framöver kommer att bli bra och mysiga trots kylan. ..”

  • Liz » Königswinter:  ” Vad spännande :). Vilken snygging och trevlig hane ni har valt :) Lycka till me..”

Senaste nyheterna