• Nyheter

Ayla

Så har alla valparna flyttat hem till sina nya familjer och jag får tid åt Ayla - mitt lilla monster. Jag vet inte hur det går med bilåkningen för de andra syskonen men det är en sak hon inte gillar. Så ynklig blir hon, men annars hänger hon med bra i våra dagliga rutiner och Bella verkar tycka det är lite skoj att ha nån som är lika kampgalen och tossig!
I söndags var vi och tittade på Mari och Fargo på vallningskurs. Det såg bra ut och framstegen fanns där. Roligt att träffa både hund och matte! Ayla tyckte de andra hundarna var lite läskiga (särskilt efter en svängig bilfärd) men efter en stund var det ok att hälsa och bli luktad på.
I veckan som kommer ska vi ut på lite fler utflykter och så får tjejerna "hjälpa till" att stängsla lite på vårt nya bete till fåren. 
Det ska bli så himla roligt att se vad det blir av de här små trollen i sina nya miljöer. I*ngen har ångrat sig än i alla fall...=)
 

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Charlotte Dahl » Gott nytt år:  ”Gott Nytt År till er alla!! Här har Merlin varit hos veterinären för sin klo, ig..”

  • Camilla Ryttare » Omställning:  ”Vilket sammanträffande !! Min man kom hem från jobbet igår å sa att han varit ho..”

  • Charlotte Dahl » Redan dags...:  ”Hej! Vill berätta att just True Starling, alias Merlin, är i full rulle här hemm..”

  • Elisabeth Knutsmark » Efter mycket väntan...:  ”Lovely!! Hoppas att dagarna framöver kommer att bli bra och mysiga trots kylan. ..”

  • Liz » Königswinter:  ” Vad spännande :). Vilken snygging och trevlig hane ni har valt :) Lycka till me..”

Senaste nyheterna