• Nyheter

Uppdatering deluxe

I helgen var jag i Norrköping på rasklubbens årsmöte. Trots få medlemmar så var det en trevlig helg. Sitter kvar som kassör två år till.

Zuki och Rizza har varit ute på MH och båda klarade sig igenom det på ett bra sätt. Båda skottfasta och inga överdrivna rädslor.
MH-spindlarna är uppdaterade för hela kullen (7 av 11 än så länge).

Och så ett GRATTIS till Kid och Grace som ju faktiskt fixade Nybörjarklassen i Rallylydnad innan jul och fick titeln RLD N!

På fårfronten börjar lamningen gå mot sitt slut. Jag väntar fortfarande på ett par eftersläntrare som inte har lammat ännu.
Det är alltid en rolig period när lammen växer upp och har en massa hyss för sig. Eller när en ungtacka först inte fattar vad det är som händer och knappt vill titta på sitt lamm. Men när man kommer ut igen efter stund så är det slickande och grymtande och hon vänder nästan ut och in på sig för att det lilla lammet ska komma åt och dia. =)

Och nu börjar nedräkningen för Bella och valparna!!
Ca en vecka till får vi våndas innan de små liven tittar ut. Jag är såå nyfiken! Bella är rejält rund om magen men verkar inte ha några problem med aptiten än så länge. Sist var det lite si och så med den på slutet, men det är kanske en bättre årstid nu? Bra verkar hon må i alla fall och lämnar inte min sida frivilligt. Fast hon umgås gärna med lammen när vi är ute. Hon låtsas att hon står över dom när jag ser på, men jag anar att hon tycker de är ganska skojiga när de "råkar" komma utanför gång på gång...;)

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Charlotte Dahl » Gott nytt år:  ”Gott Nytt År till er alla!! Här har Merlin varit hos veterinären för sin klo, ig..”

  • Camilla Ryttare » Omställning:  ”Vilket sammanträffande !! Min man kom hem från jobbet igår å sa att han varit ho..”

  • Charlotte Dahl » Redan dags...:  ”Hej! Vill berätta att just True Starling, alias Merlin, är i full rulle här hemm..”

  • Elisabeth Knutsmark » Efter mycket väntan...:  ”Lovely!! Hoppas att dagarna framöver kommer att bli bra och mysiga trots kylan. ..”

  • Liz » Königswinter:  ” Vad spännande :). Vilken snygging och trevlig hane ni har valt :) Lycka till me..”

Senaste nyheterna