• Nyheter

Aussieträffar

I helgen har det gått i Aussiens tecken! På fredagen var Bella och jag iväg på Tillyhills-träff på Axtorps Hundskola. Där träffade vi bl.a. brorsan Bonzo och och en hel drös andra halvsyskon. Vi testade lite agility(!!) och fick prova på lite bitövningar (IPO). Gissa vilket vi tyckte var roligast  =)

 

På söndagen var det dags för Årets Skånska Aussie som hölls i Blentarp hos Jessica Alenius - Hund Med Glädje. Vädret var kanon och väldigt många som kom, vilket var kul! Tävlingsmomenten vanns av Jeanette Forssman - igen! Bella och jag kom på en femteplats tack vare några stilpoäng för att Bella valde att bada i baljan där man skulle hämta upp ett föremål ;) Man kunde även gå en liten tipsrunda med lite annorlunda frågor. Allt var väldigt väl arrangerat och jag tror att det kommer bli ännu fler till nästa år. Även här lite uppvisning i bitarbete av Michael Olsson och Sabine Maria Malmgren.

 

Båda dagarna var väldigt trevliga. Roligt att se och träffa så många Aussies med ägare!

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Charlotte Dahl » Gott nytt år:  ”Gott Nytt År till er alla!! Här har Merlin varit hos veterinären för sin klo, ig..”

  • Camilla Ryttare » Omställning:  ”Vilket sammanträffande !! Min man kom hem från jobbet igår å sa att han varit ho..”

  • Charlotte Dahl » Redan dags...:  ”Hej! Vill berätta att just True Starling, alias Merlin, är i full rulle här hemm..”

  • Elisabeth Knutsmark » Efter mycket väntan...:  ”Lovely!! Hoppas att dagarna framöver kommer att bli bra och mysiga trots kylan. ..”

  • Liz » Königswinter:  ” Vad spännande :). Vilken snygging och trevlig hane ni har valt :) Lycka till me..”

Senaste nyheterna